Werk Car Wrapping

Car Wrapping

Met Car Wrapping bedoelen we het beplakken van een auto. Dit gebeurd met een speciale folie van vinyl. Deze vinylfolie is heeft een beschermende laag die transparant is. Deze beschermende laag geeft ook een mat of glans effect (beiden mogelijk). De folie die we gebruiken voor Car Wrapping is zelfklevend. Om de folie volledig, in ieder detail, volgend te laten zijn aan de vormen van de auto wordt deze verwarmt. De folie is een permanente laag om uw auto omdat hij duurzaam. Anderzijds kunnen we de folie achteraf netjes verwijderen.
Car Wrapping wordt vaak toegepast door bedrijven. Het is een ludieke en fraaie manier om uw bedrijfscommunicatie, campagne thema of huisstijl permanent zichtbaar te maken voor een groot publiek. Ook particulieren kiezen vaker voor Car Wrapping, voor verfraaiing van hun auto of motor. Bijvoorbeeld het aanbrengen van een mat kleur.

Wat is carwrapping?

Car wrappen is eigenlijk het inpakken van de auto met een speciale folie. Deze folie kan iedere gewenste vorm aannemen en sluit naadloos aan op de carrosserie van de auto. Daarom is het voor een leek soms niet te onderscheiden van het overspuiten van een auto. De gebruike folie is een vinylfolie. Alle kleuren of gewenste bedrukkingen behoren tot de mogelijkheden. Omdat de folie voorzien kan worden van iedere gewenste kleur of afbeelding, zijn de mogelijkheden uitgebreider dan bij het overspuiten van een auto.

Voordelen car wrapping

  • De car wrap biedt een goede bescherming van de oorspronkelijke lak
  • Originele laklaag van de auto verkleurt niet
  • Car wrap is achteraf makkelijk te vervangen/verwijderen
  • Bij verkoop is de auto weer als nieuw
  • Car wrapping is goedkoper dan de auto laten over spuiten
  • Krasbestendiger dan autolak
  • Ruime keuze in kleuren
  • Eenvoudig te voorzien van belettering

Onderhoud carwrapping

Car wrap gaat jaren mee. Hierbij geldt hetzelfde als met gewone autolak. Liever niet te vaak door de wasstraat om de kwaliteit en toplaag als nieuw te houden. Maar eigenlijk geldt dat bij zorgvuldig gebruik de kwaliteit vergelijkbaar is als die van autolak.