Doeken & frames

Reclame borden

Onze reclameborden ontwerpen én produceren we in eigen beheer. Hierdoor werken we sneller en kunnen we de kwaliteit garanderen.

Misschien bent u op zoek naar een groot en opvallend reclamebord voor in een weiland. Of u zoekt juist een klein en chique reclamebord, dat geplaatst wordt naast de voordeur van uw bedrijf. Wat u ook zoekt. Wij maken het.

Wij adviseren u graag over de juiste materiaalkeuze, maat- en uitvoering.
> Meer over reclameborden. Neem contact met ons op.

DAT IS UW RECLAMEBORD
Reclameborden

Spandoeken en Spandoek Frames

Wilt u tijdelijk reclame maken of verschillende boodschappen kwijt op dezelfde plek? Dat kan slim en professioneel met spandoeken op frames.

Outdoor: met of zonder verlichting, uitgevoerd op meshdoek of 510 grams frontlit bisonyl. U kunt kiezen voor een eenvoudig aluminium buizenframe of voor een luxe geanodiseerd triaflex frame.

Indoor zijn ook luxe textielframes mogelijk met 220 grams decotex. Frame en doek sluiten met een rubberen pees naadloos op elkaar aan. Uitvoering is mogelijk met of zonder verlichting.

DAT IS UW SPANDOEK
Autobelettering

Autobelettering

De goedkoopste manier van reclame maken! Met autobelettering bereikt U voor een langere tijd grote aantallen mensen in een groot gebied. Er zijn talloze technische mogelijkheden in evenzoveel prijsklassen. Eén auto of een compleet wagenpark? Alles kan. We maken graag in overleg een digitaal voorstel, zodat u precies weet hoe de auto eruit gaat zien.

DAT MAAKT UW AUTOBELETTERING
Carwrapping

Carwrapping

Carwrapping is onze specialiteit: wij pakken auto's in met speciaal hiervoor ontwikkeld zelfklevend folie. Deze Carwrapping folie is in elke gewenste kleur leverbaar en ook full colour beelden zijn mogelijk. We gebruiken folies die door verhitting elke gewenste vorm aannemen.

Carwrapping beschermt tegen steenslag en krasjes. Verwijderen we de folie na een aantal jaren of maanden? Dan komt daar uw originele auto hetzelfde als voorheen onder vandaan!
> Meer over Carwrapping. Neem contact met ons op.

DAT IS CARWRAPPING
Drukwerk

Drukwerk

Voor professionele zakelijke communicatie: visitekaartjes, briefpapier, brochures, flyers... allemaal in uw eigen huisstijl. We drukken offset of digitaal en adviseren u over materiaalgebruik, afwerking en kleurechtheid.
Het resultaat: een compleet pakket drukwerk, volledig op maat voor u.

DAT VERZORGT UW DRUKWERK
Stickers

Stickers en stickers

Je hebt stickers en stickers. Van 'heavy duty' polycarbonaat tot standaard full colour promotiestickers. Onze groot formaat printers printen en snijden stickers in elke gewenste vorm en afmeting. In grote aantallen, maar ook in kleine oplages.

DAT MAAKT UW RECLAME STICKERS
Beurspresentatie

Beurspresentatie

Steel de show! Wij verzorgen perfect afgewerkte eyecatchers voor een beurspresentatie waarmee u indruk maakt. Van een enkele flexibele presentatiewand tot het compleet aankleden en inrichten van een stand.

DAT IS UW BEURSPRESENTATIE
Gevelreclame

Gevelreclame

Het karakter van uw pand, uw huisstijl, de zichtsituatie van uw gevel, allemaal elementen die bepalen hoe uw gevelreclame eruit moet zien. Wij laten in een voorstel graag zien wat het beste past bij uw bedrijf. U heeft de keuze uit talloze mogelijkheden zoals lichtreclame, freesletters, boeiborden, gevelbanieren en raambelettering.

DAT IS UW GEVELRECLAME
Textielbedrukking

Textielbedrukking

Wij leveren bedrijfskleding met hoogwaardige bedrukking, uit een breed assortiment. Voor jarenlang gebruik. U kunt ook zelf kleding aanleveren. Een herkenbare en professionele uitstraling is goed voor elk bedrijf: wij bedrukken kleding voor bouwbedrijven, horeca-ondernemingen, tuinders en talloze anderen. En... al veel sportverenigingen in Maas en Waal dragen shirts die bedrukt werden door DAT Reclame!

U kunt kiezen uit meerdere technieken. Bijvoorbeeld full colour bedrukking, flex bedrukking of borduren.

DAT IS UW TEXTIELBEDRUKKING